Over Red-Rag men & women

Red-Rag Men & Women is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. No-nonsens, stoer, ietswat brutaal, authentiek, mooi door zijn eenvoud maar met een ruw randje en verrassende materialen. Red-Rag is voor mensen met modegevoel die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen robuuste en uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!

DUTCH DESIGN | MADE IN EUROPE
Red-Rag shoes worden door vakmensen gemaakt in Italie, Portugal en Spanje. De productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn wij trots op! 

Wie houdt er van een uitdaging?
Red-Rag wordt gemaakt voor eigenzinnige, kleurrijke types en levensgenieters met een eigenwijze en prikkelende instelling. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde gemaakt zijn.

Wil jij dagelijk geïnspireerd worden door Red-Rag volg ons dan nu op Instagram of Facebook!

www.instagram.com/redragmenandwomen 

www.facebook.com/RedRagmenandwomen 

Red-Rag WINTER 2017  
Voor de dames slaat Red-Rag een brug tussen vintage bikers, western boots, plateauzolen, lange laarzen en luxe sneakers. De vintage biker boots zijn gemaakt van stoere materialen, handcrafted finishes en ruige zolen.
Red-Rag materiaal trends: van authentieke materialen met gewassen leer tot speciale finishes, velours, lak craquelé en fake-fur.

 

Red-Rag, trotse sponsor van het Nederlands Dames Handbalteam

Red-Rag voelt zich verbonden met deze prikkelende, eigenwijze en snelle sport die gepaard gaat met veel passie en dynamiek! Wij willen als Red-Rag deze sportieve, maar ook mode bewuste meiden helpen hun droom te realiseren! Deze dynamische sport verdient meer fans en middels een gedeelte sponsoring draagt Red-Rag daar een steentje aan bij. 

Dutch design made for extraordinary people all over the world!

 

Duik in het archief van Red-Rag